Winnaar European Solar Games bekend

beeld: Solar Magazine

Dijkman Zonne-energie winnaar European Solar Games.

Dijkman Zonne-energie is de winnaar van de European Solar Games Netherlands. In een spannende finale – die plaatsvond op de laatste beursdag van Solar Solutions International in Amsterdam – tegen Potappel Installatie wees de jury na zorgvuldig beraad de mannen van Dijkman Zonne-energie uit Heino aan als winnaar. Zij mogen zich een jaar lang Nederlands kampioen European Solar Games noemen en nemen de Gouden Dakhaak mee naar huis!

De European Solar Games – voorheen bekend als het ‘NK-panelen plaatsen’ – werden tijdens Solar Solutions International in Amsterdam alweer voor de vierde keer georganiseerd!

In deze Nederlandse editie, tijdens de beurs op 19, 20 en 21 maart, streden diverse teams om de titel Champion European Solar Games.

Veilig en kwalitatief installeren

Met de spannende wedstrijden wordt veilig en kwalitatief installeren onder de aandacht gebracht. De teams zijn beoordeeld op het juist plaatsen en monteren van dakhaken, rails, kabels, zonnepanelen en optimizers. Maar ook het bevestigen volgens de voorschriften, het verbinden van connectoren en veilig en netjes werken is meegenomen in de beoordeling van een deskundige jury.

Vakjury

Alle edities maken wij deel uit van de vakjury, samen met vertegenwoordigers van SolarEdge en InstallQ.

Lees ook het bericht hier