Disclaimer

Deze website wordt door BDA-medewerkers ontwikkeld en beheerd. De site heeft tot doel informatie te verspreiden over het cursusprogramma van BDA Dak- en Gevelopleidingen, waarvan de leerinhouden zijn gebaseerd op nationale en Europese wetgeving en (privacy)richtlijnen. Altijd met de intentie de kwaliteit en het concurrentievermogen van de producten en diensten van onze klanten te verbeteren.

De BDA Dak- en Gevelopleidingen website biedt tevens nieuws en mogelijkheden tot digitale interactie. BDA Dak- en Gevelopleidingen kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juridische betrouwbaarheid van de inhoud van deze site en elke verkeerde interpretatie daarvan.

Voor zover BDA Dak- en Gevelopleidingen verwijst naar webpagina’s van derden, aanvaardt BDA Dak- en Gevelopleidingen geen aansprakelijkheid voor de inhoud op die webpagina’s. BDA Dak- en Gevelopleidingen onthoudt zich uitdrukkelijk van het kopiĆ«ren van inhoud van webpagina’s van derden. Het gebruik van links naar andere websites is voor eigen risico van de gebruiker.