Tweede Dakcursus Platte Daken van 2024 succesvol afgerond

Van links naar rechts: Edwin Pilon (Oranjedak) – Bart-Jan van Sommeren (Insus) – Bas Janssen (Jonkers Hoveniers) en Paul Verkaik (BDA Dak- en Gevelopleidingen B.V.)
Van links naar rechts: Edwin Pilon (Erdo / Oranjedak) – Bart-Jan van Sommeren (Insus) – Bas Janssen (Jonkers Hoveniers) en Paul Verkaik (BDA Dak- en Gevelopleidingen B.V.)

Op 19 juni 2024 hebben 31 van de 33 deelnemers de 2e Dakcursus Platte Daken van 2024 succesvol afgerond. Zij hebben het diploma hiervoor in ontvangst genomen. Een uitstekende prestatie!
Na 6 intensieve cursusdagen kunnen deze deelnemers hier met recht trots op zijn. Dagen met verschillende praktijkdemonstraties – waarin alle facetten van platte daken aan de orde zijn gekomen.
Van harte gefeliciteerd!

Waardering

De totale cursus is door de deelnemers zowel qua inhoud als organisatie met een mooie 8,3 gewaardeerd. Daar zijn we natuurlijk ook heel erg blij mee.

Dakconnaisseur

De exclusieve sculptuur van de Dakconnaisseur – voor de deelnemer met de hoogste score – hebben we mogen uitreiken aan Bas Janssen van Jonkers Hoveniers uit Venlo!
Eervolle vermeldingen zijn er voor Edwin Pilon van Erdo / Oranjedak en Bart-Jan van Sommeren van Insus. Beide met dezelfde score. Een erg mooie prestatie!

De 3e Dakcursus Platte Daken van 2024 start op 04 september aanstaande en is inmiddels volgeboekt. Voor de eerstvolgende Dakcursus Platte Daken die start op donderdag 07 november 2024 kunt u zich weer inschrijven.

De Dakcursus Platte Daken is vooral bedoeld voor instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak.