Nieuwe cursus Daktuin & Gevelgroen op maat gemaakt

Voormannen en uitvoerders komen vanaf februari aan bod in onze nieuwe cursus ‘Medewerker Daktuin en Gevelgroen Voorman/Uitvoerder’. De inhoud van deze ééndaagse training is afgestemd op het takenpakket van de voorman en uitvoerder.

De cursusdata zijn verdeeld over 2024: 6 februari, 18 maart en 2 december.

Divers

Tijdens deze cursusdagen worden diverse onderdelen van het werken aan een daktuin behandeld. Bijvoorbeeld de organisatie van het werk aan de hand van ontwerptekeningen en werkomschrijvingen. Maar ook de samenwerking met andere bouwpartners en het geven van instructies aan de medewerkers bij het aanleggen of onderhouden van daktuinen. 

Praktisch

Het bewaken van de veiligheid en de kwaliteit van het werk zijn bovendien belangrijke thema’s van de training. Daarnaast wordt de beoordeling van de waterdichting van de dakconstructie besproken. Er is aandacht voor de planning van inzet van materieel en menskracht. Ook de aansturing van omgang met afval, vanuit duurzaamheid en circulariteit, en de administratieve taken rond het bouwproces worden onderwezen.

Subsidie

Bij deelname aan de cursussen van BDA bestaat voor een aantal beroepsgroepen de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie. Aanvullende informatie over deze nieuwe cursus én eventuele subsidie kunt u vinden op onze cursuspagina, óf neem contact met ons op.