Her-accreditatie Installq

Kwaliteitsorganisatie InstallQ heeft onlangs al onze accreditaties weer verlengd. Het betreft zowel de opleidingen als de examens voor de leergang zonne-energie. In reactie op onze aanvraag ter beoordeling is een accreditatie uitgevoerd, die weer met een positieve uitkomst is afgesloten!

Deelnemers aan onze opleidingen en examens kunnen met geaccrediteerde certificaten hun verworven kennis en vaardigheden aantonen.

Leergang zonne-energie

De accreditaties voor de leergang zonne-energie betreffen zowel de opleidingen als de  examens voor Basismonteur zonnestroominstallaties, Eerste monteur zonnestroominstallaties, Monteur zonnestroominstallaties en Ontwerper en adviseur zonnestroominstallaties. De examens voor deze opleidingen bestaan achtereenvolgens uit een praktijkexamen en driemaal een praktijk- en theorie-examen.

Officieel geregistreerd

Naast deze erkenning voor de kwaliteit van onze opleidingen, betekent het voor deelnemers dat zij na een voldoende afronding van het examen een erkend certificaat ontvangen. Het certificaat is bovendien officieel geregistreerd. De InstallQ examens zijn geregistreerd in het Centraal Register Techniek. Door de her-accreditatie mogen we het InstallQ-keurmerk ‘geaccrediteerd’ voeren.

Wilt u meer weten over onze certificeringen? Neem dan contact met ons op.