Vakantieperiode

Met de maanden Juli en Augustus in het vooruitzicht breekt ook bij ons de vakantieperiode aan!
Tijd om even afstand te nemen van werk en dagelijkse bezigheden en hopelijk de mogelijkheid te genieten van een mooie vakantieperiode.

In Juni en Juli zullen wij nog examens afnemen voor de profielen “Eerste monteur zonnestroominstallaties OP het dak”, “Monteur zonnestroominstallaties ONDER het dak” en die van “Ontwerper en Adviseur zonnestroominstallaties” – allemaal in het kader van de InstallQ-erkenningsregeling. Voor alle kandidaten die nog opgaan: heel veel succes (we hebben er alle vertrouwen in!)

Tijdens de maanden Juli en Augustus zijn we op kantoor met een beperkte bezetting aanwezig. Onze website gaat niet op vakantie en ook de e-mail blijft actief. Krijg je een keer geen telefonisch contact, laat dan een berichtje achter, dan nemen we contact met je op!

Eind Augustus starten we dan weer met de cursussen voor de tweede helft van 2024, voor de profielen “Eerste monteur zonnestroominstallaties OP het dak” – start 28 augustus en “Monteur zonnestroominstallaties ONDER het dak” – start 26 augustus 2024.

We wensen je een hele goede vakantieperiode toe en graag tot ziens!