­

BDA Dak- en Gevelopleidingen B.V. komt voort uit BDA Opleidingen, dat al sinds de jaren ‘80 opleidingen organiseert over daken en gevels. Sinds 2003 zijn wij zelfstandig. Wel delen we als kennispartners met de BDA Groep / KIWA BDA de trends en ontwikkelingen. Hiermee houden wij onze opleidingen altijd actueel.

Het docententeam bestaat uit een groot aantal freelance trainers en instructeurs. Zij zijn ook altijd nog actief in de bouwpraktijk. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde voor het docentschap, omdat de trainingen toepassingsgericht en op de bouwpraktijk afgestemd zijn.

Paul Verkaik is directeur-eigenaar van BDA Dak- en Gevelopleidingen.
Hij heeft een onderwijsachtergrond maar is al sinds 1990 actief in de dakenbranche.
Door zijn didactische opleiding is hij in staat technische vraagstukken te vertalen naar leerdoelen en trainingsvormen. Hierdoor verwerven deelnemers aan het cursusprogramma op actieve en interactieve wijze kennis, inzicht en vaardigheden.

Erkenningen
Onze cursussen zijn erkend door de Dak Academie, Wij Techniek (OTIB), Groenkeur, InstallQ en de Stichting Colland. Hierdoor hebben medewerkers uit de dakdekkers-, installatie- en hoveniersbranche (eventueel) recht op subsidie wanneer men een of meerdere van onze trainingen volgt.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 085 487 1910

 

­