­

Tijdens deze 1-daagse cursus worden alle aspecten besproken die van belang zijn bij het beheren en onderhouden van de groene buitenschil door dak- en gevelbegroeners, zoals het onderhouden van extensieve en intensieve dakbegroeiing, gevelbeplanting , dak-verhardingen en hemelwaterafvoeren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de globale beoordeling van bouwkundige aansluitingen en dakbedekkingen (voor zover deze visueel zichtbaar zijn) en vanzelfsprekend een beoordeling van de conditie van de dak- en gevelbegroeiing.

Het is nu ook mogelijk om aansluitend aan de cursusdag het examen voor deze discipline af te leggen (zie hieronder).

bda opleidingen GroenKeur

Cursusduur: 1 dag

Cursusdata 2022

  • Najaar 2022:
    15 november 2022

Examen:
Met ingang van 19 oktober 2022 is het mogelijk om aansluitend aan de cursusdag in Gorinchem het examen af te leggen.
Tijdens het examen Medewerker groene daken en gevels | Onderhoud wordt de kennis op het gebied van veiligheid en onderhoud van groene daken, daktuinen en groene gevels getest. Kennen en herkennen van materialen (systemen en beplanting) die gebruikt worden bij de aanleg zijn daarbij belangrijke onderdelen.

Dit Groenkeur-examen bestaat uit een selectie van vragen die digitaal getoetst worden. Met een certificaat van dit Groenkeur-examen toon je je vakbekwaamheid aan in het onderhouden van groene daken en gevels.

Let op: Het examen leidt uiteindelijk tot certificering, als u naast een positieve uitslag hiervan, aantoonbaar in het bezit bent van het certificaat (Stichting Groenkeur) Veilig werken op hoogte.
Een kopie van dit certificaat kunt u digitaal aanleveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Examenlocatie: Gorinchem (aansluitend aan cursus) of op een ander tijdstip in Arnhem (zie Examenpunt.nl)
Voor het examen heeft u maximaal 60 minuten de tijd.

Klik hier om in te schrijven

Investering

Uw investering bedraagt: € 325,--. De additionele examenkosten bedragen € 255,-- (bedragen exclusief BTW)

Subsidie - Bij deelname aan de cursussen van BDA bestaat voor een aantal beroepsgroepen de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie. 

Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 085 487 1910

 

­