Nieuwe collega Joyce Broekmeulen!

Wij verwelkomen Joyce Broekmeulen als nieuwe collega bij BDA Dak- en Gevelopleidingen.
Joyce heeft zich in december bij ons team gevoegd en richt zich voornamelijk op secretariële taken. Een cruciale rol in de ondersteuning van onze cursisten!

Joyce vertelt hoe ze eerste twee maanden in haar nieuwe functie heeft ervaren.

Aanspreekpunt cursisten

Joyce: “Ik ben samen met mijn collega’s Xandra en Sarina het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de inschrijving en ontvangst van onze cursisten. Van het klaarleggen van alle lesmaterialen en hand-outs, tot het up-to-date houden van presentielijsten en het printen van diploma’s en certificaten. Ik probeer ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

Praktische aspect
“Op het secretariaat werk ik samen met drie collega’s. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Xandra houdt zich bezig met het financiële gebied, zoals het versturen van facturen, terwijl Sarina de aanmeldingen voor examens en InstallQ erkenningen verzorgt. Mijn focus ligt meer op het praktische aspect van de opleidingen.”

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk
Joyce: “Voordat ik bij BDA Dak- en Gevelopleidingen kwam, werkte ik bij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk als assistent. Maar ik was na jaren in de gezondheidszorg toe aan een nieuwe uitdaging, in een omgeving buiten de medische wereld.”

Kans met beide handen gegrepen
“Mijn echtgenoot verzorgt de boekhouding voor BDA Dak- en Gevelopleidingen en hij vertelde dat er een leuke functie vrij kwam door een vertrekkende collega”, zegt Joyce. “Een kans die ze met beide handen heeft aangegrepen! Ik heb een dag meegelopen en dat beviel uitstekend: leuke sfeer, aardige collega’s en veelzijdig werk!”

Goede sfeer en aardige collega’s
Joyce: “Mijn inwerkperiode heeft dat beeld bevestigd! Ik waardeer de diversiteit en de gezellige sfeer en aardige collega’s. Bovendien zijn de cursisten over het algemeen enthousiast en gemotiveerd, dat werkt heel prettig. Tot nu toe gaat het werk mij goed af, hoewel ik nog veel bij collega’s te rade moet. Gelukkig krijg ik fijne ondersteuning van hen.

Ammerzoden
Joyce woont in Ammerzoden. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen: twee thuiswonende zoons en een dochter, die net het huis uit is. Op 51-jarige leeftijd geniet ze van wandelen met de hond, lezen, tuinieren en af en toe, het noodzakelijk kwaad, de sportschool. Bij dat laatste is het na afloop pas genieten.

We zijn blij met Joyce als nieuwe collega bij BDA Dak- en Gevelopleidingen en kijken uit naar haar bijdrage aan ons team! Neem voor meer informatie over onze cursussen contact met ons op.