• Cursus Veilig werken op hoogte voor dakbegroeners BDANIEUW!

  Cursus Veilig werken op hoogte voor dakbegroeners

  In samenwerking met Groenkeur heeft BDA Opleidingen deze cursus én een examen ontwikkeld voor medewerkers van dak- en gevelbegroeners.
  De inhoud van de cursus is afgestemd op het vakgebied van de dakhovenier en het werken op hoogte, waarbij accenten geplaatst bij het maken van een juiste risico inschatting bij gevaarzetting en nemen van de juiste maatregelen om deze risico’s te vermijden.
  Er wordt tijdens deze dag veel gewerkt in de praktijk, zoals het juist gebruiken en opstellen van ladders, rolsteigers en dakrandbeveiliging en het veilig werken met een harnas en vallijnen.
  Aan het einde van de cursusdag wordt een theorie- en praktijktoets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Groenkeur Persoonscertificaat Veilig werken op hoogte. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

  Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten, nieuwe opleidingen en overige interessante artikelen over BDA Dak- en Gevelopleidingen, abonneer u dan hieronder gratis op onze nieuwsbrief.

Na inschrijving zal u de nieuwsbrief ontvangen. Overigens wordt er in elke nieuwsbrief een afmeldlink geplaatst zodat u zich te allen tijde kan uitschrijven.

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.