• BDA Solar MonkeyNIEUW!

    TRAINING PV SYSTEMEN ONTWERPEN, MONITOREN EN RELATIEBEHEER MET SOLAR MONKEY SOFTWARE

    Tijdens deze training leren adviseurs, ontwerpers, calculators en installateurs van zonnestroom-systemen de ins- en outs van het ontwerpen van deze systemen met computerprogramma’s.

    Lees meer

  • rgsNIEUW!

    MASTERCLASS RESULTAAT GERICHT SAMENWERKEN (RGS)

    In deze 1-daagse Masterclass gaan we in op de organisatorische, administratieve en juridische aspecten die aan RGS verbonden zijn, zodat de dakaannemer als deskundig en volwaardig partner de samenwerking met de opdrachtgever kan aangaan.

    Lees meer

Privacy

Privacy Policy
Via deze Privacy Policy informeert BDA Dak- en Gevelopleidingen u over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. BDA Dak- en Gevelopleidingen is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. BDA Dak- en Gevelopleidingen respecteert uw privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Welke gegevens worden verwerkt?
BDA Dak- en Gevelopleidingen verwerkt de persoonsgegevens die we van u of van uw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als u op andere wijze contact met ons opneemt. Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: uw naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens, uw feedback over de opleiding en overige informatie die u aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelt en verwerkt BDA Dak- en Gevelopleidingen persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt?
BDA Dak- en Gevelopleidingen gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen opleiding;
  • het verzorgen van de door u gekozen opleiding;
  • om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren;
  • om u onze nieuwsbrief of brochure toe te zenden;
  • om u de door u gevraagde inlichtingen te verstrekken en op uw vragen te reageren;
  • om te voldoen aan op BDA Dak- en Gevelopleidingen rustende wet- en regelgeving.

De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar. Indien dat met uw werkgever is overeengekomen, kan BDA Dak- en Gevelopleidingen informatie over uw aanwezigheid bij de opleiding verstrekken aan uw werkgever. BDA Dak- en Gevelopleidingen zal uw gegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij u daarvoor voorafgaande toestemming hebt gegeven aan BDA Dak- en Gevelopleidingen of indien BDA Dak- en Gevelopleidingen daartoe wettelijk verplicht is.

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op uw computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's u bekijkt en welke opties u gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw internet browser afsluit. U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van onze website gebruikmaken.

Beveiliging en bewaartermijn
Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken. BDA Dak- en Gevelopleidingen bewaart uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang als de wet dat voorschrijft. BDA Dak- en Gevelopleidingen mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Inzage, correctie en verwijdering
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. BDA Dak- en Gevelopleidingen zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal BDA Dak- en Gevelopleidingen de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Wijzigingen
BDA Dak- en Gevelopleidingen kan deze Privacy Policy wijzigen. We raden dan ook aan deze Privacy Policy regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Deze Privacy Policy is voor het laatst gewijzigd op 11 juli 2012.  

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.