• Cursus Veilig werken op hoogte voor dakbegroeners BDANIEUW!

  Cursus Veilig werken op hoogte voor dakbegroeners

  In samenwerking met Groenkeur heeft BDA Opleidingen deze cursus én een examen ontwikkeld voor medewerkers van dak- en gevelbegroeners.
  De inhoud van de cursus is afgestemd op het vakgebied van de dakhovenier en het werken op hoogte, waarbij accenten geplaatst bij het maken van een juiste risico inschatting bij gevaarzetting en nemen van de juiste maatregelen om deze risico’s te vermijden.
  Er wordt tijdens deze dag veel gewerkt in de praktijk, zoals het juist gebruiken en opstellen van ladders, rolsteigers en dakrandbeveiliging en het veilig werken met een harnas en vallijnen.
  Aan het einde van de cursusdag wordt een theorie- en praktijktoets afgenomen, bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Groenkeur Persoonscertificaat Veilig werken op hoogte. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

  Lees meer

Disclaimer

BDA Dak- en Gevelopleidingen besteedt de uiterste zorg aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de website en van de gegevens daarop. Desondanks kunnen onjuistheden voorkomen. BDA Dak- en Gevelopleidingen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte gegevens, noch voor schade door problemen, veroorzaakt door of gepaard gaande met het verspreiden van informatie via het internet of door technische storingen.

BDA Dak- en Gevelopleidingen kan niet garanderen, dat de op de website vermelde hyperlinks (nog) juist zullen zijn wanneer zij worden geraadpleegd. BDA Dak- en Gevelopleidingen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar, al dan niet via hyperlinks, wordt verwezen. BDA Dak- en Gevelopleidingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, voortvloeiende uit het niet, niet tijdig of niet volledig ontvangen en verwerken van aan de website verzonden e-mail berichten.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van BDA Dak- en Gevelopleidingen (ook niet via een eigen netwerk).

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.