• BDA Cursus Inspecteren en testen van PV systemenNIEUW!

    CURSUS INSPECTEREN EN TESTEN VAN pv-SYSTEMEN

    Het uitvoeren van opleverinspecties en periodieke inspecties bij zonnestroomsystemen is een relatief nieuwe vakdiscipline in Nederland waar steeds meer opdrachtgevers en verzekeraars om vragen. Door middel van een opleverinspectie wordt bepaald of de zonnestroominstallatie elektrisch en bouwkundig veilig is geïnstalleerd. Daarnaast is het van belang de kwaliteit van de installatie regelmatig te controleren om een optimaal rendement te verkrijgen. In deze 2-daagse training leert u op welke wijze u visueel en met diverse meetapparaten bij oplevering en periodieke onderhoudsinspecties PV-installaties kunt testen op een goede werking. Tevens verwerft u vaardigheid in het opsporen en mogelijk verhelpen van gebreken.

    Lees meer

Disclaimer

BDA Dak- en Gevelopleidingen besteedt de uiterste zorg aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de website en van de gegevens daarop. Desondanks kunnen onjuistheden voorkomen. BDA Dak- en Gevelopleidingen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte gegevens, noch voor schade door problemen, veroorzaakt door of gepaard gaande met het verspreiden van informatie via het internet of door technische storingen.

BDA Dak- en Gevelopleidingen kan niet garanderen, dat de op de website vermelde hyperlinks (nog) juist zullen zijn wanneer zij worden geraadpleegd. BDA Dak- en Gevelopleidingen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar, al dan niet via hyperlinks, wordt verwezen. BDA Dak- en Gevelopleidingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, voortvloeiende uit het niet, niet tijdig of niet volledig ontvangen en verwerken van aan de website verzonden e-mail berichten.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van BDA Dak- en Gevelopleidingen (ook niet via een eigen netwerk).

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.