BDA Dak- en Gevelopleidingen hoofdsponsor Sunday 2014

Al enige jaren is BDA Dak- en Gevelopleidingen als duurzame onderneming supporter van dit evenement, ter ondersteuning van de kennisoverdracht over en promotie van zonne-energie.

Het evenement staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. De Sunday biedt bezoekers de unieke kans om in één dag geïnformeerd te worden over de status en ontwikkelingen op het gebied van wetenschap naar pv-materialen en processen, innovaties in zonne-energiesystemen, financiering van zonne-energiesystemen en innovatie, wet- en regeling, marktontwikkeling en praktijkervaringen. SunDayNL 2014 waar onderzoek praktijk ontmoet!

De dag start met een plenaire sessie met een inspirerende spreker, gevolgd door een actieve netwerksessie. Na de koffiepauze splitst de groep zich op in 4 verschillende parallelsessies, waar bezoekers naar keuze aan kunnen deelnemen. Diverse sprekers verzorgen interessante lezingen over de laatste (inter)nationale ontwikkelingen, innovaties en noviteiten. Verder worden er leerzame workshops gegeven en is er voldoende ruimte voor ontmoetingen, kennisuitwisseling en informatievoorziening.

Sunday 2014 Sunday 2014 wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 19 november 2014 bij Burgers Zoo in Arnhem. De deelnamekosten bedragen € 125,- exclusief btw.

sunday2014

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.