Cursus onderhoud en beheer van pannen vernieuwd

onderhoud pannen-1BDA Opleidingen heeft de zomerperiode gebruikt om deze cursus in een nieuw jasje te steken en de cursusinhoud weer helemaal up-to-date te maken. De belangstelling voor deze cursus groeit, omdat de opdrachtgever (woningcorporatie/ gemeente) steeds vaker van de dakadviseur verlangt dat deze zowel voor platte daken als aanpalende pannendaken een oordeel geeft over de conditie, resterende levensduur en toe te passen onderhoudsmethodiek.

Nieuwe cursus Ontwerp en installatie kleine windturbines

Met kleine windturbines grote mogelijkheden!

Bij het opwekken van duurzame energie wordt vaak gedacht aan zonnepanelen, maar ook kleine windturbines bieden goede mogelijkheden om decentraal energie op te wekken. Zeker interessant voor bedrijven, die met de aanwezigheid van de turbines ook hun duurzame ambities kunnen etaleren. Installatie kan zowel op platte daken als op de grond, eventueel in combinatie met zonnestroomsystemen.

Meer dan 100 Zon PV-installateurs gecertificeerd

Een gecertificeerde zonne-energiespecialist biedt klanten meerwaarde. Daarom voerden brancheverenigingen, Vebidak, Het Hellende Dak, Uneto-Vni en Holland Solar het afgelopen jaar gezamenlijk een succesvolle actie uit om installateurs en dakdekkers te bewegen zich te certificeren. Ruim 100 installateurs haalden tot dusver hun Cito-certificaat Zon PV.

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.