300ste BDA-cursist Ontwerp Zonnestroomsystemen in het “ZONNETJE” gezet

Projectleider Maurice van Gils van New Energy Systems uit Schimmert was onlangs de 300ste deelnemer die de 3-daagse opleiding Ontwerp Zonnestroomsystemen van BDA Opleidingen volgde.

Hij kreeg van directeur Paul Verkaik een mooie zon-pv profikoffer van deproducten.nl overhandigd. Van Gils: “ik heb ondanks mijn werkervaring veel van de cursus opgestoken. De cursusinhoud, gevoegd bij de praktijkkennis van de docenten en de aanwezige dakmodellen en omvormeropstellingen, hebben mijn kennis verrijkt. Ook de uitwisseling van ervaringen met andere cursisten vond ik zeer waardevol”.

New Energy Systems (25 medewerkers) houdt zich volledig bezig met het ontwerpen en installeren van zonnestroomsystemen en besteedt veel aandacht aan de kwaliteitsborging, reden om de medewerkers op te leiden voor de verschillende erkende BDA-zoncertificaten. Het succesvolle bedrijf verwacht in 2015 verdere omzetgroei te kunnen realiseren, vooral door de toegenomen interesse vanuit het MKB voor zonnepanelen en de stijgende vraag naar indeksystemen en optimizers. Als zonnekeur-installateur merken ze dat in de markt de vraag van opdrachtgevers naar gecertificeerde bedrijven groeit, en dat ze zich met de certificaten kunnen onderscheiden van andere bedrijven.

300ste BDA cursist Ontwerp Zonnestroomsystemen in het ZONNETJE gezet 

BDA Dak- en Gevelopleidingen
Avelingen West 33
Postbus 818
4200 AV Gorinchem

T: +31(0)85 487 1910
F: +31(0)183 63 06 30
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.